Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Ennek az interjúnak a megértés...

Ennek az interjúnak a megértése milyen szintű nyelvvizsgának felel meg?

Figyelt kérdés
[link]
2022. márc. 23. 18:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igaz, csak egy percet hallgattam végig a közepéből, de ez alapján középfoknak mondanám. A szókincse viszonylag hétköznapi, 1-1 nem alap szó van benne, de az is mondhatni töltelék és ezek nélkül is tökéletesen érhető a lényeg.
2022. márc. 23. 18:35
 2/6 anonim ***** válasza:
B1/B2 lehet, nem túl bonyolult.
2022. márc. 23. 18:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Érdekes. Szépen és lassan beszélnek, könnyű megérteni. A legrosszabb amikor olyanokkal próbálsz angolul beszélni akik úgy tanulták idegen nyelvként mint te. Például az indiai cserediákok angolját semmilyen nyelvvizsgával nem érted meg csak, ha konkrétan megszokod.
2022. márc. 23. 23:04
 4/6 anonim ***** válasza:
3: Az indiainak általában anyanyelve az angol :D Attól még lehet akcentusa, ahogy pl az ausztrálnak is van, csak utóbbinak kevésbé feltűnő.
2022. márc. 24. 00:20
 5/6 anonim ***** válasza:
India egy soknyelvű ország, ott is sokan tanulják. De ettől még nekem az indiai a legérthetetlenebb a kanadai után. Nem tudom próbáltál-e már beszélni indiai emberrel én igen, és kellett kis idő mire elkaptam a fonalat, hogy úgy fogalmazzak.
2022. márc. 24. 10:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Maximum középfok.
2022. márc. 24. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!