Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hol tudnák Oroszból akár...

Dimitri45 kérdése:

Hol tudnák Oroszból akár c2-es nyelv vizsgát letenni magyarországon belül?

Figyelt kérdés

2022. márc. 12. 23:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nyilvanvalo, hogy kerdezo ket nyelvu , orosz-magyar. Tobb mint valoszinu hatarontuli magyar, vagy egy vagy ket szulo magyar/orosz.

C2 mar majdnem anyanyelvi szint.

2022. márc. 15. 01:15
 12/14 A kérdező kommentje:
Ja értem már , hát bocsánat az oktondiságom végett csak 15 éve falun élek és , néha nem tudom észre venni hogy helytelen.
2022. márc. 15. 01:45
 13/14 anonim ***** válasza:
43%
Ha a tudnák-ot félretesszük, az "Oroszból" kis kezdőbetű, a "nyelv vizsgát" egybe van írva, a "magyarországon" pedig nagy kezdőbetű.
2022. jún. 29. 21:57
 14/14 anonim ***** válasza:

Szia! Attól függ, mi a cél. Magyarországon is elfogadott az ORIGO, ahol van orosz kétnyelvű nyelvvizsga, szerintem C2 szinten is szerveznek igény esetén, de őszintén szólva nem tudom, milyen gyakorisággal van ezen a szinten.

Oroszországban is elismert, hivatalos Orosz Föderáció által akkreditált nyelvvizsgarendszer a TRKI (TORFL), ahol a 4-es szint felel meg a C2-es fokozatnak. Tudtommal Magyarországon ezt honosíttatni kell még plusz pénzért, de az Orosz Kulturális Központban Budapesten biztosan tudnak segíteni személyesen vagy telefonon/emailben.

márc. 24. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!