Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Angol nyelvvizsga diplomához...

Angol nyelvvizsga diplomához hol érdemes, ha írásban erősebb vagyok mint szóban?

Figyelt kérdés

2022. márc. 6. 16:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Talán origó. Ott szóbelin nincs vizsgapartner, csak te és a vizsgáztató.
2022. márc. 6. 20:04
 2/2 anonim ***** válasza:

Diploma miatt itolcot csináltam, mert gyors a javítás, gyakran van és hamar itt a bizonyítvány.

Február 12-én volt a vizsga, 18-án az eredmény és a héten már nálam volt a bizonyítvány. Ugyanezt sok vizsgaközpont két hónapra is elhúzza. Szóval, ha számít az idő, akkor ezt ajánlom.

Feladatok tekintetében nem tudok mit mondani, mivel csak ezt próbáltam. De szerintem mindenkinek magának kell eldöntenie a mintafeladatok alapján, hogy mi megy jobban.

Az itolc szóbeli nekem először kicsit bonyolultnak tűnt, az első nem is sikerült. Másodjára viszont minden simán ment, mert kitapasztaltam, hogy lehet hatékonyan csinálni. Ha gyors vagy, a monológon kívül mindent le tudsz írni majd szó szerint felolvasni. Végig lehet szótárt használni. Én a monológ bevezetését is leírtam, majd csak azután improvizáltam. Ha rájössz ezekre a trükkökre, akkor sokkal de sokkal könnyebb, mint az Origo. A magnó tippelős egy feladat kivételével, így ha semmit nem értesz is van esélyed pontot szerezni.

2022. márc. 10. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!