BME-nyelvvizsgán nem levelet, hanem fórumbejegyzést/kommentet kell írni. Erre hogy lehet felkészülni?
Figyelt kérdés
Az a baj, olyan témák jönnek elő, amikről magyarul sem tudok túl sokat, nemhogy idegen nyelven.
Egyszerűen azt érzem, képtelen vagyok felkészülni egy középfokú nyelvvizsgára, képtelen vagyok ekkora szókincsre szert tenni, ennyi témában jártasnak lenni idegen nyelven.
Teljesen el vagyok keseredve...
És tudjátok mi a gáz? Középfokúval az ember kitörölheti! Ahhoz, hogy labdába rúgj egy cégnél, felsőfok kell, tárgyalóképes tudás! Nekem a középfok is csak álom...
2022. márc. 5. 10:09
1/1 anonim válasza:
Nézd meg milyen témák lehetnek (vagy mi az amire számítasz) és nézz olyan cikkeket, fórumokat, facebook oldalakat (és a kommenteket is.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!