Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Nyelvvizsga bizonyítvány...

Nyelvvizsga bizonyítvány kiállításának a státuszát tudom ellenőrizni?

Figyelt kérdés
Sikeres nyelvvizsgát tettem és igazából várom hogy meg jöjjön írtak h hány hét, de megtudnam nézni h hol áll a dolog? Ezt ki állítja ki stb?

2022. febr. 27. 20:09
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

ha megvan, mit görcsölsz?

tudod hány százalékod, pontod lett?

lőtéri kutyát nem érdekli, csak az, h. megvan, ha felvételihez kell, július 7-ig csatolhatod.

sok a helyesírási hiba a kérdésedben: meg tudnám nézni (3 szó), megjöjjön (egybeírjuk).

mielőtt nekem jössz, h. miért írok kisbetűvel, tudd, h. ez nem helyesírási hiba, fórumokban mindig kicsivel írok...

2022. febr. 27. 21:26
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Neked meg értelmezési problémád van, mert nem a kérdésre válaszoltál. Telon írtam leszarom h mit kell egybe meg mit nem. A szüleidnek nem kellett v na ezt azt egybe tenni azt most nem kene neked írnom.

2022. febr. 27. 23:16
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

2

remélem megbuksz a nyelvvizsgán, iszonyú gonosz dolgot írtál, ami nem volt egálban azzal, amit én írtam.

2022. febr. 28. 10:29
 4/5 A kérdező kommentje:
Már kijött h megvan ;) hat megerdemelted
2022. febr. 28. 17:39
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy meg tudnád nézni, esetleg a vizsgaközpontnál tudsz érdeklődni. Ha van olyan ismerősöd, aki ugyanolyan típusú nyelvvizsgát csinált, akkor őt is érdemes megkérdezni, hogy mikor várható a bizi.

Én itolcot csináltam, az e-mailben az volt, hogy 4-6 hét a bizonyítvány küldése. Utánakérdeztem és sokan már két héttel az eredményközlés után megkapták. Végül nekem is egész hamar megérkezett. De minden vizsgaközpont más. Vannak akik szeretik kivárni a megadott időt...

2022. márc. 2. 12:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!