Nyelvvizsga bizonyítvány kiállításának a státuszát tudom ellenőrizni?
ha megvan, mit görcsölsz?
tudod hány százalékod, pontod lett?
lőtéri kutyát nem érdekli, csak az, h. megvan, ha felvételihez kell, július 7-ig csatolhatod.
sok a helyesírási hiba a kérdésedben: meg tudnám nézni (3 szó), megjöjjön (egybeírjuk).
mielőtt nekem jössz, h. miért írok kisbetűvel, tudd, h. ez nem helyesírási hiba, fórumokban mindig kicsivel írok...
Köszönöm.
Neked meg értelmezési problémád van, mert nem a kérdésre válaszoltál. Telon írtam leszarom h mit kell egybe meg mit nem. A szüleidnek nem kellett v na ezt azt egybe tenni azt most nem kene neked írnom.
2
remélem megbuksz a nyelvvizsgán, iszonyú gonosz dolgot írtál, ami nem volt egálban azzal, amit én írtam.
Nem hiszem, hogy meg tudnád nézni, esetleg a vizsgaközpontnál tudsz érdeklődni. Ha van olyan ismerősöd, aki ugyanolyan típusú nyelvvizsgát csinált, akkor őt is érdemes megkérdezni, hogy mikor várható a bizi.
Én itolcot csináltam, az e-mailben az volt, hogy 4-6 hét a bizonyítvány küldése. Utánakérdeztem és sokan már két héttel az eredményközlés után megkapták. Végül nekem is egész hamar megérkezett. De minden vizsgaközpont más. Vannak akik szeretik kivárni a megadott időt...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!