Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Azért ilyen nehéz a nyelvtanul...

Azért ilyen nehéz a nyelvtanulás, mert hülye vagyok hozzá?

Figyelt kérdés

Egyszerűen borzasztó ez az egész, rakás szabály amit megtanulni, meg ott van a szókincs fejlesztés.

Lassan két hónapja kevesebb 200 szóval vacakolok, hogy a francba fogok én beverni 3-4000 szót, ami kell egy erős B2-höz?

Van olyan, aki naponta 20-30 szót tanul meg, de nekem az sem sikerül, hogy naponta 10 teljesen idegen szót megegyezzek.

Ennyire hülye lennék? Most őszintén.

2022. febr. 20. 19:53
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
81%

Mintha már olvastam volna hasonló témájú kérdést, gondolom te írtad azt is.

Hiába mondunk neked akármilyen módszert ha nem vagy képes megérteni, hogy nem (csak) szavakat kell tanulgatni minden nap, hanem olvasni, írni és hallgatni kell a nyelvet.

2022. febr. 21. 10:31
 22/31 anonim ***** válasza:
78%
Ha ezt így eldöntötted magadban akkor nem vagy az, tanulj mást vagy menj és dolgozz simán.
 23/31 A kérdező kommentje:

"kényszerből ott már más a helyzet, sokkal lassabb lesz vagy lehet nem is fogod megtanulni ha annyira nem érdekel, akkor viszont kár az energiát belerakni."

Kényszerből tanulom, mert MUSZÁJ legalább egy B2-es nyelvtudást szerezni.

24/31 anonim ***** válasza:

"Kényszerből tanulom, mert MUSZÁJ legalább egy B2-es nyelvtudást szerezni."

Mi a kényszer oka?

2022. febr. 21. 10:32
 25/31 A kérdező kommentje:
Kell az egyetemhez, meg külföldön akarok élni, stb. Angol nélkül nem tudok haladni a világba, ma ez alap.
2022. febr. 21. 10:38
 26/31 A kérdező kommentje:

"Hiába mondunk neked akármilyen módszert ha nem vagy képes megérteni, hogy nem (csak) szavakat kell tanulgatni minden nap, hanem olvasni, írni és hallgatni kell a nyelvet."

Ezeket már próbáltam, nem segítenek.

2022. febr. 21. 10:42
 27/31 anonim ***** válasza:
78%

Ha egy B2-es szintet nem tudsz összehozni egyrészt neked nem való egyetem mert kibuksz vagy ha el is végzed diplomád nem lesz, másrészt a külföldi életet is elfelejtheted, ha ennyire sem vagy képes.

Én inkább itt azt látom sír a szád és mártírkodsz.

Ha tényleg nem megy az angol akkor a többihez is hülye leszel.

2022. febr. 21. 10:48
 28/31 A kérdező kommentje:
Hát ez az, hogy nem tudom elviselni a vereséget, pedig tudom, hogy fel kellene adnom. Ez okozza a frusztrációt.
2022. febr. 21. 10:53
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
Így soha nem fogod megtanulni. Tele vagy hibákkal és nem is akarsz hinni másoknak.
2022. febr. 21. 17:59
 30/31 A kérdező kommentje:
Azóta gondolkodtam, nem adom fel. Változtatok a hozzáállásomon. Eltúloztam a dolgokat.
2022. febr. 21. 23:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!