Origo B2 nyelvvizsgára 6 hét alatt fel lehet készülni?
2022.április 2-án szeretnék menni Origo középfokú nyelvvizsgára németből, de fel lehet rá ennyi idő alatt készülni?
Jelenleg egy B2 általános német kurzuson vagyok nyelviskolában(ami egyébként februártól májusig tart)és jó lenne április végéig megszerezni a középfokot!
Ti mit gondoltok,megcsinálható?
Vélemények az Origo nyelvvizsgáról?
Tényleg olyan könnyű,mint mondják?
Bevált praktikátok esetleg van?
2. vagyok. Nézd, valójában nem tudjuk milyen a nyelvtudásod. Ha most kezdesz el készülni, az nyilván nem elég. Az se mindegy, hogy a készülés azt jelenti-e, hogy a vizsgafeladatokra kezdesz el készülni vagy még a nyelvtudàsod is fel kell hozni.
Írjàk az ingyenes nyelvvizsgát. Ehhez tudnod kell, hogy csak az első SIKERES nyelvvizsgát fizetik vissza. Tehát ha most nem sikerül nem kapod vissza a pénzt.
petício.com oldalról, írjátok alá és osszátok meg a linkjét a közösségi oldalaitokon, ha idén is amnesztiát akartok.
"Jelenleg a nyelvvizsga amnesztia a felsőoktatásban a 350/2021. (VI. 24.) Korm. rendelet által azokra a hallgatókra vonatkozik akik 2021. augusztus 31.-ig fejezik be a záróvizsgáit.
- Így azok a hallgatókra már nem vonatkozik, akik 7 és 8 féléves képzésben vannak és egyszerre kezdték el a tanulmányaikat, azokkal akik 6 féléves képzésben vannak és így amnesztiával megkapták idén a diplomát.
- 2005 óta kötelező a diplomához a nyelvvizsga, azonban visszamenőleg 15 évre mindenki megkapta a diplomáját nyelvvizsga nélkül, aki 2021. augusztus 31-ig sikeres záróvizsgát tett.
A fennálló járványügyi helyzetre való tekintettel követeljük a rendelet meghosszabbítását (a 2022-es évre is).
Tisztelettel arra kérjük Önt, hogy amennyiben ezzel a javaslattal egyetért, írja alá és továbbítsa is barátainak.
Nyelvvizsga Amnesztia 2022 csapata"
Hülye vagy kérdés.
Beszélsz németül? Akkor menj el, sikerülni fog a vizsgád.
Nem beszélsz? Akkor maradj otthon.
Sosem értettem ezt a hülyeséget, hogy egy nyelvvizsgára fel kell készülni. Nem kell. Ha beszéled az adott nyelvet, akkor semmi újat nem fogsz ott látni. Ha nem beszéled a nyelvet normálisan, akkor meg vagy összejön, vagy nem.
Nekem például van olyan az emelt szintű irodalom érettségi tételből, amiről egy szót nem kell készülnöm, mert tudom. Felesleges átolvani, mert ott van minden a fejemben.
Na cső
"nem a saját pénzed úszik el rajta, ha nem sikerül"
Hanem kié? :D
Csak akkor fizetik vissza, ha sikerül. Ha nem, akkor nem, tehát pont elúszik pont a saját pénze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!