Origo B2 nyelvvizsgára 6 hét alatt fel lehet készülni?
2022.április 2-án szeretnék menni Origo középfokú nyelvvizsgára németből, de fel lehet rá ennyi idő alatt készülni?
Jelenleg egy B2 általános német kurzuson vagyok nyelviskolában(ami egyébként februártól májusig tart)és jó lenne április végéig megszerezni a középfokot!
Ti mit gondoltok,megcsinálható?
Vélemények az Origo nyelvvizsgáról?
Tényleg olyan könnyű,mint mondják?
Bevált praktikátok esetleg van?
azt olvastam, h. megint kérelmezni akarják (országos HÖK) az amnesztiát.
jó lenne, ha anélkül is megkaphatnátok a diplomát, mint mi tavaly.
attól még leteheted a nyelvvizsgát, csak sztem iszonyú káros kognitív és mentális és anyagi szempontból is, h. erőltetett menetben kell megcsinálni, harc az idővel, csomó feszkó, túlerőltetés.
sokan ezért utálják meg a nyelvtanulást, a qurva papírért meg pluszpontokért megy a harc.
a nyelvtanulás természetéből adódoan pont olyan, h. bizonyos folyamatokat nem lehet felgyorsítani benne, ha anyanyelveden kéne bármit megtanulni, azt mondom, 6 hét alatt simán, de idegen nyelv esetében nem így van.
nem tudod a nyelvet napi 6-8 órában tanulni, nem is eredményes az.
nekem nyelvtanár barátom mondta, h. ideális az lenne napi 10, max. 20 új kifejezés, kontextusban, és naponta egy-két nyelvtani rész, jól begyakorolva.
napi 2 óra tanulás az, amit elbír az agy, és ami meg is marad.
Kedves 4-es vàlaszoló.
Ezt hol olvastad "azt olvastam, h. megint kérelmezni akarják (országos HÖK) az amnesztiát" egy linket kérhetek?
Köszönöm
7
neked ingyenes az első nyelvvizsga?
ha igen, próbáld meg, legalább nem a saját pénzed úszik el rajta, ha nem sikerül.
ha meg sikerül, örülhetsz neki.
teljesen elhibázottnak tartomaz állam nyelvvizsgaköveteléseit, mert itt a példa rá, hová vezet.
nem lehet félelemből nyelvet tanulni, mondta jelly viktor, a legendás angoltanár.
nyilván ez minden nyelvre igaz... ha fosnod kell, h. meglesz-e a diploma, pluszpont, állás, akkor félelemből tanulsz... én is.
és így nem is eredményes, mert ez demotiváló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!