Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Miért nem találok emelt angol...

Miért nem találok emelt angol témaköröket?

Figyelt kérdés
Minden évben teljesen véletlenszerűen más vagy mi? Jó lenne tudni,hogy nagyjából milyen irányban tanulgasak pl emberek,munka, gazdaság stb. Tud valaki valamit?
2022. febr. 16. 15:26
 1/4 anonim ***** válasza:
2022. febr. 16. 16:14
 2/4 A kérdező kommentje:

A linkelt kérdésben egy 2017 es pdf et linkeltek amibe az alábbi 10 van: 1. Személyes vonatkozások család

2. Ember és társadalom

3. Környezetünk

4. Az iskola

5. A munka világa

6. Életmód

7. Szabadidő, művelődés, szórakozás

8. Utazás turizmus

9. Tudomány és technikai

10. Gazdaság

Ez azóta nem változott semmit?

2022. febr. 16. 17:46
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
mittudomen? 10 eve erettsegiztem, azt se tudom milyen temakorok voltak, mert minket mindenre felkeszitettek, mert nyelvi szakon voltam. de biztos vagyok benne hogy ha a gyakorizas megy akkor a googlenek is mukodnie kell nalad
2022. febr. 16. 17:52
 4/4 anonim ***** válasza:

[link]

Konkrét dolgot nem fogsz találni.

Szóbeli 3 részből áll:

-Társalgás

-Vita

-Önálló téma kifejtés

Fenti linken van kettő "minta tétel" emelt angolból.

-Társalgás alatt beszélgettek

-Vita alatt kapsz egy témát amit ki kell fejtened a leírt szempontok alapján. (vizsgázgató majd ellenkezik veled)

-Téma kifejtés képek alapján elmondod amit látsz/arról a dologról tudsz/amit kérnek tőled

Esetleg itt vannak még tételek:

[link]

de ezeket inkább csak olvasásra ajánlom, nem tanulásra

2022. febr. 17. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!