Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Angol nyelvtanulás: Udemy...

Angol nyelvtanulás: Udemy kurzus mennyire jó, milyen szintre visz?

Figyelt kérdés
Az Udemy-n van angol nyelvkurzus, ha valaki próbálta, milyen könnyű haladni vele, milyen szintre visz fel?

2022. febr. 6. 11:56
 1/3 anonim ***** válasza:
0%

Elsőnek olvasd vissza az ilyen jellegű kérdéseket.

Sügerekkel van tele a gyakori.

2022. febr. 6. 11:58
 2/3 A kérdező kommentje:

Udemy angolkurzus kapcsán nem találtam a gyk keresőjében semmit.

Tényleges válasz helyett ne instruálj és ne provokálj senkit feleslegesen, köszönöm szépen.

2022. febr. 6. 13:17
 3/3 anonim ***** válasza:

A konkrét kurzust belinkelhetnéd ide.

Én tudok angolul, más jellegű tartalmakat szoktam nézni Udemyn angol nyelven, arra azt mondom, jók. Van felirat is, ellenőrző kérdések, ha ez elmondható az angol kurzusodról is, akkor jó lehet. Első körben mondjuk érdemes egy ingyeneset nézni, és ha tetszik / motivált vagy, utána megvenni akció során 10-15 euróért egy fizetőset.

2022. febr. 9. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!