Hogyan befolyásolta, hogyan és milyen mértékben változtatta meg az életeteket, karriereteket az idegen nyelv(ek) tudása?
Figyelt kérdés
Nagyon szívesen hallanék pár pozitív történetét, amik főleg a nyelvtudásotokhoz kapcsolódnak.:)2022. febr. 5. 15:04
11/13 anonim válasza:
hát nyolcas, ha megnyerem a lottót, eskü veszek egy ilyet, ez krva vicces XD elképzelem ahogy apám leül tárgyalni az új ügyfelével, és a kis telefonba beszélget bele, biztos totál meggyőző lesz XD amúgy eskü érdekelne hol van a töréspontja a ketyerének, valódi beszélőkkel próbáltad már? mert látom hogy a szépen artikuláló kipróbálós videóknál nagyon jól teljesít, de már eleve a saját oldalán se tesz különbséget mondjuk a franciaországi meg a kanadai francia között... vagy mit csinálna svájcban vagy a salzburgi lakótársammal? cuki dolog pár órára szórakozni, de kicsit drága gyerekjátéknak... kölcsönözni nem lehet?
12/13 anonim válasza:
<< de kicsit drága gyerekjátéknak... kölcsönözni nem lehet? >>
:D :D :D :D :D
Topkomment mára :D
13/13 anonim válasza:
Olyan jó olvasni a sok pozitív hozzászólást, sokmindenkivel hasonlóan érzek.
Számomra is ilyen kinyílt a világ érzés. Nekem segített felvételt nyerni egy külföldi egyetemre, külföldi barátokra tettem szert akikkel mai napig kapcsolatban vagyok. Jelenleg újabb nyelvet próbálok elsajátítani. Imádok más nyelveken megszólalni és ezáltal más kultúrákba belelátni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!