LanguageCert nyelvvizsga beszédértés részéről vélemény?
Szia
Kapni fogsz egy több lapból összefűzött “könyvet” (asszem 8 oldal volt?) És amellé 1db külön lapot amire a VÉGLEGES válaszaidat fogod írni. A kis könyvbe a feladatok lesznek leírva a kérdésekkel amire írhatsz bármit, jegyzetelhetsz, áthúzhatsz, a végleges papíron nincsenek kérdések csak a feladat sorszáma és felsorolva a,b,c,d és jelölnöd kell a könyvben melyik betűhöz tartozott a helyes válasz. Illetve az utolsó feladatnál számok 1-10ig és a szám mellé írod a kérdéshez tartozó szerinted helyes választ (a kérdés a kiskönyben lesz) Sok sikert! :)
Köszönöm a válaszod, de konkretan arra vagyok kíváncsi, hogy miközben mondja a magáét a magnó én irkalhatok-e magamnak a papirra, vagy meg kell varnom, mig befejezi a szöveget es csak akkor kezdhetek hozzalatni a feladatokhoz.
(Lehet másnak ez lényegtelen, de nekem fontos magnohallagatas gyakorlasanal)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!