Nyelvvizsga előtt állok, el vagyok bizonytalanodva?
A b2 szintet egyszerűnek találom, kozepszintu erettsegiket is nagyon jol megirom, viszont a c1-es nyelvvizsga irasbeli reszevel pedig mar akadnak nehezsegeim, de a szobelivel nem lenne gondom.
Ezek alapjan nem tudom melyiket kene valasztanom.
A középszintű érettségi B1 szint.
Emelt érettségit próbáld meg, az a B2, bár az emelet érettségi könnyebb egy középfokú nyelvvizsgánál.
Köszönom az eddigi valaszokat.
Igazabol mindent megertek angolul, filmeket/sorozatokat is mar csak angolul nezek, azert nem is ertem, hogy a C1 irasbeli nyelvvizsga feladatlapok miert mennek olyan docogosen, mert ugy megertek mindent, meg ha nem ismerek szavakat, akkor is jol rakom ossze a mondatokat, mert ugy van sejtesem rola, csak nem vagyok biztos
Marcius 19.-en lenne a vizsga, addig talan ra tudnek gyurni annyira, hogy C1 is lehessen belole?
A megértés egy passzív készség, az aktív nyelvhasználat mindig nagyobb kihívás.
Csináld meg a B2-t, és hidd el ráérsz utána C1-re turbózni még. Ne az legyen belőle, hogy elhamarkodottan bevállalod a C1-et, aztán két szék közt a pad alá esel, rossz vizsgaélményt szerzel, ott leszel semmilyen nyelvvizsga nélkül, és egy csomó időt kell majd azzal töltened, hogy a romba dőlt önbizalmad visszaszerezd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!