Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Szerintetek idén se kell majd...

Szerintetek idén se kell majd nyelvvizsga a diplomához? Vagy most igen?

Figyelt kérdés
A véleményetekre vagyok kíváncsi, és az indoklásotokra. Illetve, hogy ti mit szeretnétek. A saját véleményem meg van erről. :)

2022. jan. 29. 15:10
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
27%
nagyon értelmesen lefordítja egyébként, ha nem értem, akkor külön még ki keresem
2022. jan. 29. 20:36
 22/26 anonim ***** válasza:

Undorító az emberek irigysége.

Én egyetemista vagyok, rengeteg Szabadidőt vett el a kozepfokúm megszerzése, raadasul semmi ertelme a szakmamban, mert itt fogok dolgozni az országban.

Támogatom hogy csak annak legyen szükséges akinek a szakmájához is kell.

2022. febr. 17. 13:47
 23/26 anonim ***** válasza:
22. Támogatom, hogy az ilyenek, mint te, sose tehessék ki a lábukat az országból.
2022. febr. 17. 13:55
 24/26 anonim ***** válasza:
Érveid otthon hagytad?
2022. febr. 22. 00:40
 25/26 anonim ***** válasza:

"Undorító az emberek irigysége."

Egyetértünk, én is ezt írtam a #11 alatt. Aztán már a magyar politikai élet alapvető sajátossága jön, hogy az ellenségem ellensége pont olyan borzalmas, azaz veled akkor sem akarok egy platformra kerülni, mert te meg ugyanolyan fokú undort keltesz. Mert az emberek butasága is undorító, mert egy kis országban alapvető dolog a nyelvtudás, még akkor is, ha az ember szándékosan csak téglahordó akar lenni. Mint a történelem meg a földrajz, azon a fokon, hogy mi a folyó meg a tó közti különbség. Ezek a tanulmányok is rengeteg szabadidőt vettek el az ember életéből. :D

2022. febr. 22. 09:01
 26/26 anonim ***** válasza:
Jólvan, akkor kérjed a burkolótol, a szobafestőtől és a településed háziorvosától a nyelvvizsgát ha annyira elélvezel a nyelvvizsgára, és ne a munkájuk alapján válaszd őket :D
2022. febr. 22. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!