Miért olyan nehéz sokaknak megszerezni egy közép nyelvvizsgát?
"Úgy jön ide, hogy az írásodból csak úgy sugárzik a lenézés és a rosszindulat..."
Semmilyen rosszindulat nincs ebben. Szimplán érthetetlen, hogy egyetemi vizsgák teljesítése miatt hogyan lehet az, hogy emberek képtelenek letenni egy nagyon egyszerű nyelvvizsgát...
"e az biztos, hogy nem ingyen volt" Nyilván nem ingyen volt, de mondok valamit: egyes tanárok képesek segíteni, korrepetálni, ha megfizeted őket. A pénzt pedig elő lehet teremteni úgynevezett "munkával". Nekem így sikerült, lehet furcsának tűnik első olvasásra. Még a nappali tagozatos egyetem mellett is dolgoztam.
"jobbik oktatásban részesültél" Nem részesültem abban, az ország egyik legrosszabb középiskolájába jártam, általánosban egy nyelvvizsga nélküli tanár tanított angolt, aki kb. annyit tudott, hogy felolvasta a könyvet, szörnyű angolsággal. Tudom milyen az oktatás, de ez nem akadály, szerintem.
Most vagy túl könnyű egyetemet végeznek sokan, és egyedül a nyelvvizsgák esetében van szigor, és emiatt nem sikerül, vagy sokan csak lusták.
Szerintem integrálni 10000x borzasztóbb, mint B2-re megtanulni pl. angolul, vagy eszperantóul. Ennek ellenére sok tanító szakos ismerősömnek nincs nyelvvizsgája, de matekot tanultak egyetemen...
Ja, még erre válaszolok, hát te is megfogalmaztad: az egyetemi zhk, vizsgák miatt nincs idő
"Szimplán érthetetlen, hogy egyetemi vizsgák teljesítése miatt hogyan lehet az, hogy emberek képtelenek letenni egy nagyon egyszerű nyelvvizsgát"
12: "mivel német az első nyelvem"
Ezt hogy érted?
10
Nagyon okoska vagy, két nyelv volt kötelező általános és középiskola alatt is, az egyik az angol volt, a másik meg ezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!