When i look back upon my life..Miert kell bele az 'upon'szotar alapjan jelenti hogy ra re igy eletemre milor visszanezeket jelent ez a mondat? de hallottam mar ugyis hogy when i look back my life es azt mondtak ez is helyes es azt ugyanazt jelenti..
Figyelt kérdés
nem ertem2022. jan. 21. 13:35
1/4 anonim válasza:
When I look back upon my life: Amikor visszatekintek az életemre
When I look back my life: Amikor visszanézem az életem
Ugyanazt jelenti, bár az utóbbit elég ritkán használják. Sokkal gyakoribb az upon helyett az on vagy az at.
2/4 A kérdező kommentje:
koszi ilyeneket hol tanulsz meg?
2022. jan. 21. 14:42
3/4 anonim válasza:
Mind a 4 helyes. Az “upon” az formalis/irodalmi kifejezes
a) When I look back over my life, I realize that each problem had a distinct lesson attached to it.
b) When I look back on my life ,I realize how amazingly strong I am inside.
c) When I look back at my life ,I realize that for many years I just wasn't happy.
d) When I look back upon my life ,I realize how much of my stress and bad decisions could have been avoided.
4/4 anonim válasza:
When I look back my life. -
Helytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!