Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mesterszakra jelentkezhetek...

Mesterszakra jelentkezhetek attól ha még nincs meg a nyelvvizsgám?

Figyelt kérdés
Nyáron lesz az állmavizsgám addig nagyon remélem megszerzem. Most kell viszont a Felvibe jelentkezni a mesterszakra. Attól, hogy még nincs meg a nyelvvizsgám jelentkezni tudok?

2022. jan. 16. 01:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hát a bőven volt idő a tanulásra mondatokat cáfolnám, nem mindegy,hogy milyen nehézségű egyetemre jár a hallgató, sőt mi sem évben kötelező nyári gyakok miatt a nyarak is kilőve kb arra az összefüggő felkészülésre, amivel az ember bátran elmegy nyelvvizsgázni
2022. jan. 17. 10:34
 12/13 A kérdező kommentje:

10-es beleolok én is egy rakás pénzt. Külön tanár másfél éve. 3-szor voltam írásbelin mire sikerült.

És kitűnő tanuló vagyok az egyetemen nem az a baj hogy nem tanulok, hanem az, hogy egyszerűen ez nem megy valahogy az angolt képtelen vagyok befogadni.

2022. jan. 17. 12:11
 13/13 anonim ***** válasza:
#12: Sajnos a való világban farkastörvények vannak. Egy munkáltatódat sem fogja érdekelni később, hogy lustaságból vagy képességhiányból fakadóan nem végzel el egy munkát időben és kellő színvonalon. Aki nem teljesít, bármi okból is, attól könyörtelenül megválnak. De már az egyetemen is aki például beteg lesz a vizsgaidőszakban, és emiatt nem tud az adott félévben minden tárgyból levizsgázni, gyakorlatilag ugyanúgy kezelik, mintha lustaságból nem ment volna el: az átlagát ugyanúgy számolják, s kifizettetik vele a nem teljesített tárgyak újrafelvételi díját is. Sőt, még az is lehet, hogy emiatt sorolják át költségtérítésesre. Mehet a sóhivatalba panaszkodni, hogy a világ nem igazságos. Ilyen az élet.
2022. jan. 18. 07:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!