Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Ki érti a Pakisztán nyelvet?

Drdize2 kérdése:

Ki érti a Pakisztán nyelvet?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy Pakisztán nyelven nekem küldött hangüzenetem. Sajnos mindent elkövettem annak érdekében hogy lefordítsam! Átnéztem az internetet á-tól- zé-ig, hátha van ingyenes hangüzenet fordító. De nincs. Le van töltve. Sokszor meghallgattam, de max egy két szót tudtam magamnak lefordítani. Rövid mondatról van szó. Esetleg ha valaki tudna nekem egy pár szóból alló Pakisztán nyelvet lefordítja magyarra, nagyon megköszönném! Van linkem! Előre is nagyon köszönöm ha valaki tud segíteni! Kihangsúlyozom ez egy Hangüzenet! Ezt nem lehet fényképezni, nem lehet applikáción keresztül lefordítani! UI: Ha lehetne normális egyének írjanak, mert semmilyen trágárságra nem válaszolok, és nem reagálok!!! Köszönöm előre is

#Pakisztán nyelv
2022. jan. 11. 23:22
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Sajnos fordít, csak az a baj hogy hülyeségeket. Tehát még sem sikerült!
2022. jan. 13. 00:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!