Melyik nyelvvizsgát csináljam meg?
Középfokú angol nyelvvizsgát szeretném letenni.
Melyik fajtát csináljam meg? Hallottam Origoról, Oxfordról stb.
Ti melyiket ajánlanátok/csináltátok meg? Nem a legnehezebbet szeretném,tudom a Cambridge az elég nehéz szokott lenni, azt majd felsőfoknál szeretném.
Most gimiben a csoporttársaimnak mind meg van a középfokúja, és én is meg akarom csinálni.
Szia.
Én tavaly nyáron csináltam meg a BME angol középfokú nyelvvizsgát. Érettségi után csináltam, nem nagyon készültem rá, mégis meglett.
Igaz csak államilag elismert, szóval ha külföldön tervezel dolgozni, akkor inkább másikat válassz.
Nehézségre a BME szerintem nem nehéz, csak a szókincsedre megy rá de NAGYON. Ajánlom, hogy nézz filmet/sorozatot angolul, rengeteget segít a hallásértésben, meg az új kifejezések megtanulásában.
Szóval nem mondanám teljesíthetlennek, ha négyes-ötös vagy angolból. A szóbeli része kb egyenlő a középszintű angol érettségivel.
Remélem tudtam segíteni!
Nekem Euroexamem van, tudom ajánlani. Viszonylag könnyű és segítőkészek. Az oldalukon fel tudsz készülni jóformán egyedül, sőt, még kedd esténkénkt meghirdetnek vizsgafelkészítő meetingeket is Zoom-on. Próbavizsga turné is van.
Mindenről kapsz e-mailt ha csinálsz MyEuroexam-et.
A bejegyzést támogatta: EUROEXAM
Amúgy a Cambridge tényleg nehezebb, jobban elfogadott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!