Mit szólnátok hozzá? /A tartalom lenn. /
Következő soraim azoknak szólnak akik tudnak vagy tanulnak angolul:
Egy falusi iskolába járok ahol a tanitás nem a legjobb.Így az angol óra is eléggé silány épp ezért az utóbbi időkben neten próbáltam angolokkal beszélni chateken.Ez be is vált csak legtöbbször az volt a baj hogy belépve a chatre sorra jelentek meg a közönő ablakok ráadásul mindenki ugyan azt kérdezte minden egyes alkalommal.Átmenve máshova ugyan ebbe a gondba ütköztem csak volt ahol nem volt ennyire vészes.Így hát arra gondoltam,hogy mi lenne ha skypon vagy msn-en csinálnánk egy csoportot ahol egy megbeszélt időpontba felmegyünk (legalábbis aki tud) és CSAK ANGOLUL beszélünk.Így legalább nem csak én gyakorlom hanem a többi tag is.Ha még van valami amit tisztázni kell írjátok le valamint azt,hogy hol csináljuk meg a csoportot.A többi dolgot pedig már skypon vagy msn-en megbeszéljük aztán pedig már mindent tisztáztunk indulhat a gyakorlat.Remélem minél többen leszünk.Várom válaszaitokat addig is viszlát!
Rendben.Megpróbálom valahogy terjeszteni hogy minél többen szerezzenek róla tudomást hisz minél előbb annál jobb.
Aki tud segíteni kérem terjessze.
U.i.:Elnézést kérek néhány helyen a szóismétlésért vagy szókihagyásért egyéb dologért.Megértésetek köszönöm.
Tök jó ötlet!;)(Y)
Nekem tetszik!:D
Rendben megcsinálom a csoportot.Arra kérem a következő hozzá szólokat hogy írják le ide vagy küldjék el nekem e-mailbe az msn címűket.
Címem: kriottaa@gmail.com
A legelső hozzászólónak üzenem hogy valamiért nem birok neki private üzenetet küldeni úgyhogy kérlek küld el te az msn címed.
Köszönöm!
Szia! Nekem nagyon tetszik, jó ötlet, engem érdekelne, és szerintem egy barátnőmet is!
Az lenne csak a kérdésem, hogy a kor meg nem számít-e? (Én 15 vagyok és lány.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!