Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Nyaralás elmesélése németül?

Nyaralás elmesélése németül?

Figyelt kérdés
Egy rövid kis fogalmazást szeretnék kérni tőletek, nemnagyon szeretem a németet,,,, Valaki írna nekem egy pár mondatot hogy például Itthon rengeteget pihentem, gyakran mentünk biciklizni túrázni, Gyakran jártam bulikba, haverokkal kávézgatni. kólázgatni, Esténként mentünk motorozni. Rengeteget sportoltam, jártam konditerembe, Eltöltöttem pár hétvégét Budapesten is a nővéremmel.....ha lehet fordítással írjátok le! Előre is nagyon szépen köszönöm:)
2010. szept. 6. 18:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Miért nem inkább azt kéred, hogy segítsenek neked, hogy mit nem tudsz belőle, meddig haladtál, stb.? Márint valamit azért te is tehetnél érte, mert ez így olyasmi, hogy "te megmondod, mit kell csinálni, megcsinálják azt' jó". :S Ha angol lenne, tudnék segíteni, de nem tudok németül, pedig szeretem a németet, meg tanulom suliban, de az szart sem ér...
2010. szept. 6. 19:16
 2/5 anonim ***** válasza:
*Ja és esélyes, hogy mindjárt beírja valaki az egyik webfordítót ;)
2010. szept. 6. 19:16
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen csak a webfordítóban nem helyes a szórend..... angolos vagyok de muszály németből is megcsinálni a házit...:/
2010. szept. 6. 19:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Elöször ird meg, ahogy tudod, utána biztos lesz, aki kijavitja neked - de azt ne várd el, hogy más irja meg helyetted a házifeladatot.
2010. szept. 6. 22:27
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm nagyon okosak a válaszadók! Nem kioktatást kértem...
2010. szept. 8. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!