Euroexam nyelvvizsgán inkább Amerikai vagy Brit kiejtésre lesz szükségen?
Kérdező, pedig a válaszolóknak igazuk van: bármelyik kiejtés elfogadott.
A listeningnél is bármi lehet. Brit is, amerikai is. Sőt, kapaszkodj meg: akár olyan beszélőt is hallhatsz majd, aki akcentussal beszéli az angolt.
Amit meg te kérdezel, dátumok és egyebek: ha annyira nagy jelentősége van egy feladatban a dátumnak, akkor az a feladat szövegéből ki fog derülni valahogy.
Mondom mindezt nyelvtanárként.
Egyébként visszavehetnél kicsit az arcodból, borzasztóan irritáló a stílusod.
Én azt értem hogy bármelyik elfogadott de bakker az a kérdésem hogy Brit vagy Amerikai angol fordul elő leginkább a listeningnel, azért kérdezem hogy inkább melyik kiejtésre hegyezzem a fülemet, nem tudom érted amit kérdezek? Vagy bárki itt???
13#
Egy eldöntendő kérdésre amiben szerepel az "inkább" szó miért kapok folyton olyan választ amelyik kikerüli mind a kettő opciót ezt már sose fogom megtudni.
Bocsánat,nyugodtan döntsd el helyettem hogy mi számítson nekem és mi nem, sőt elnézést hogy felmertem tenni a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!