Angol vagy Spanyol?
ja.nekik van bőven olajuk,és az üzlet miatt.
És egyre népszerübb.
ha magyarországon akarsz élni akor az orosz szerintem jobb mint a spanyol(a Spanyolokal szinte semmilyen üzleti,egyébb kapcsolatunk sincs.)
De ha nyugaton ,ott jobb a spanyol talán,Már csak az USA miatt is.
(de ez csak az én véleményem)
Elözö vagyok megint.
Az kedves kérdező mindenki álma :)
(enyém és az volt még a 2000 es évek elején kiskoromban)
Bár Nekem van Eredeti Amerikai rokonom,és 1 csomo haverom is(az USÁ bol).
(és mindegyikőjük szerint Európa jobb hely :) )
Bár én nyaralot szeretnék majd UTAH álamban :P :D
elözö vagyok ujra.
De ne add fel álmaidat !!!
ha igy álsz hozzá akor nem is fog sikerülni. :(
Hát ez helytől is függ. Ha elmész USA-ba ott inkább angol mint spanyol... Európában is többen használják az angolt mint a spanyolt... SOKKAL TÖBBEN (de ha egy célországba akarsz menni pl. portugália,spanyolország akkor persze spanyol...) tehát például angolt beszélik: Francia-,Olasz-,Spanyol- (IGEN,a spanyolok is angolt tanulnak,de viszont az angolok szerintem spanyolt...) Németországban is beszélik. A spanyolt csak Spanyolország,Portugália...
Amúgy szerintem ha meg Amerikába akarsz menni akkor pl Dél-Am.-ba is beszélik sok helyen hasonló nyelveket... Tehát azt mondom te válassz,attól függ hogy:
1.Hová akarsz menni (de elsősorban mire akarod felhasználni a nyelvet.)
2.Illetve ha mondjuk nem akarsz kimenni oda ahová sokan beszélik,akkor te válassz,amelyik neked jobban tetszik,végsősoron úgyis rajtad áll a döntés:)
Egyébként az angol inkább a némethez hasonlít jobban mint a spanyolhoz szóval egyik után nem lesz könnyebb a másikat megtanulni,ne ilyen alapon gondolkozz:) Viszont az angolban SEMMI nem alapul a kiejtésre... egyszerű példa: can [ken] --> (tagadása ennek:) can't (cannot) [kant]
De a legjobb ha mindkettőt megtanulod,úgy igazán sok országba mehetsz és sokra mehetsz vele:)
SOK SIKERT ÉS JÓ TANULÁST ÉN IS ANGOLT TANULOK MEG NÉMETET FOGOK DE NEKEM A SPANYOL IS TETSZIK NAGYON (abba igen pörgősen beszélnek:D)
Hajrá:)
Én angolt tanulok, de nekem is ugyanez az álmom, hogy majd spanyolt tanulhassak és Dél vagy Közép-Amerikába költözhessek :)
Mehetnénk együtt^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!