Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mit jelent? Give yourself away.

Mit jelent? Give yourself away.

Figyelt kérdés
Köszönöm a segítséget!

2021. nov. 11. 22:52
 1/9 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem azt jelenti, hogy leleplezed (véletlenül) az éréseidet, szándékaidat. De nem tudom mi a kontextus.
2021. nov. 11. 23:58
 2/9 A kérdező kommentje:

Szövegkörnyezet:

[link]

[link]

2021. nov. 12. 03:52
 3/9 anonim ***** válasza:
67%

"Only way to change

Give yourself away"

az egyetlen módja a változásnak,

ha leleplezed magad/kitárod a titkaidat.

Valami ilyesmit szeretne itt jelenteni.

2021. nov. 12. 05:52
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én nem tudom, mit akar jelenteni, de úgy látom, páran lepontozták a választ. Akkor nem helyes?
2021. nov. 12. 12:46
 5/9 anonim ***** válasza:
87%

Én sem értem miért lett lepontozva, én úgy gondolom, hogy helyes. Senki más nem írt egy alternatívát...

Ha szó szerint rákeresel arra, hogy mit jelent a "give yourself away" akkor ezt a találatot kapod:

To give yourself away means to reveal yourself unintentionally, to expose your true feelings or intentions without meaning to. The expression is also used to mean to expose a secret about other things or people, as in to give something away or to give someone away

Ami lényegében ugyanaz, mint amit én mondtam, csak angolul és hosszabban kifejtve.

2021. nov. 12. 14:22
 6/9 anonim ***** válasza:

De most rákerestem magyarul is, a magyar-angol szótár szó szerint ugyanezt írja.

[link]

2021. nov. 12. 14:25
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2021. nov. 12. 14:42
 8/9 anonim ***** válasza:
Jót írt a hármas.
2021. nov. 13. 09:19
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi.
2021. nov. 13. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!