Létezik olyan applikáció amin idegen nyelvet (elsősorban angol, francia, spanyol) lehet tanulni, gyakorolni? Esetleg weboldal?
#2, ezt nem tudom honnan vetted, Duolingo-n a Navajo-tól kezdve van jó pár nyelv, ami elérhető nem csak az angol és a német.
Egyébként sajnos nem túl sok jó nyelvtanulós app van (például spanyolból kimondottan rossz a Duolingo). Én ajánlom a Bluebird-t valamint a Beelinguapp-ot. Ezen kívül, Interpals mindenképpen vagy Linguado.
Köszönöm szépen a segítséget, ment a zöld mindnekinek! :)
#5! Igazad van, én sem találtam sokat, főleg ami megbízható lenne. Nem beszélem a fent felsorolt nyelvek mindegyikét, ezért (is) szeretném gyakorolni, tanulni de így fogalmam sincs, hogy helyesen vannak-e benne a szavak, mondatok avagy sem... A hülyeséget pedig feleslegesen tanulnám meg :D
A LearnMatch nevű applikációról vélemény, tapasztalat?
#7, és melyik tankönyv?🙂Számomra az lenne a legfontosabb, hogy el tudjam olvasni illetve halljam is a szavakat, mondatokat. Könnyebben, gyorsabban tanulok így illetve beszélni és írni is fogok tudni. Ezt egy *tankönyvből* igen nehezen tudnám megoldani. :)
-Manapság már az iskolában is tableten illetve interaktív táblán tanulnak, gyakorolnak a gyerekek.-
Mikor én általánosban angolt tanultam akkor voltak hanganyagos CD-romok is a "listening"-es részekhez. Bizonyára a legtöbb tankönyv még ma is tartalmaz CD-t.
Meg manapság nem nehéz a kiejtéshez videó anyagokat találni a neten ("felirattal"), szóval rosszabb esetben ez is lehetőség.
Az ilyen mobil játékokat... mármint appokat érdemes hanyagolni, mivel azokat "tanulók" csinálják általában és nem tanárok vagy szakemberek. Így tele szoktak lenni hibákkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!