Szerintetek 2022-ben is lesz nyelvvizsga amnesztia vagy már többször nem játsszák el? Megálljt parancsolnak?
jön az újabb hullám és a választások
sztem lesz amnesztia, és drukkolok, h. legyen.
nekem megvan a diplomám és tudok nyelvet, de tudom, h. sokan szívnak miatta.
nyelvet az tanuljon, akit érdekel, aki tényleg akar tanulni, ez a nyelvpolitika rendkívül káros, nem beszélnek jobban nyelvet a magyarok, és sok ember megutálta, és középfok után nem is foglalkozik már vele, tehát nincs erős, használható, tárgyalóképes tudás.
akit érdekel, az úgyis megtanulja.
én most olaszul, pedig nem kötelező, de tetszik.
Abszolút egyetértek veled utolsó.
Pl én mindig jó tanuló voltam középiskolaban is. Itt az egyetemen is minden félévében kapok ösztöndíjat volt hogy az átlagom kerek 5. Van publikációm is és egyedül ami nem megy amiben gyenge vagyok az a nyelv. Hiába tanulom az angolt kb 10 éve egyszerűen nem megy. És nem az hogy nem foglalkozom vele mert szorgalmas vagyok. De igazságtalan hogy valaki aki szeretne továbbtanulni mesterszakon és mindene meglenne hozzá csak azért nem tud mert egyetlen tárgyból ami pont az angol abból rossz. Mindenkinek van egy gyengesége hát nekem pont ez az.
Ne legyetek naivak! Az amnesztia nem a covid miatt volt, hiszen láttuk, tapasztaltuk, hogy a kormány mennyit segített a covid miatt bajba kerülteken... Alig valamicskét.
Az amnesztia nem más, mint szavazatvásárlás, hiszen azt is pontosan tudjuk, hogy OV semmit nem tesz önös politikai érdek nélkül, márpedig az amnesztiában túlnyomó részt érintett korosztályban elég gyenge a kormánypárt támogatottsága, így mindent megtesznek az ő szavazatuk megszerzéséért. Még a beragadt diplomájukat is odaadják nekik.
Jövőre az amnesztia kérdése csak választások után kerülhetne megint napirendre, akkor meg már nem lesz politikailag jelentősége, ezért nem is lesz amnesztia, járványhelyzettől teljesen függetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!