Francia nyelvvel kapcsolatban mik a tapasztalataitok, miből érdemes tanulni, mennyire nehéz?
Figyelt kérdés
nekem ez a 4. nyelvem lenne, angol, német, olasz után2021. júl. 27. 18:54
1/2 anonim válasza:
Én az Allons-y könyvből tanultam. Szerintem ennyi nyelv után van annyi nyelvtanulási tapasztalatod, hogy nem fog nagy meglepetés érni vele. A spanyol előzmény is segítség. Vannak nehéz részei, de jól tanulható.
2/2 anonim válasza:
Még egy szavazat az Allons-y könyvekre, nyelvtanár nélkül is lehet velük boldogulni. Ajánlom mellé még szintén a tankönyvcsaládhoz tartozó ragozós füzetet, de abból a Pons is kifejezetten jó. Az olasz tudás nagy előny, mert ha egyszer megérted a neolatin nyelvek rendszerét, onnan már viszonylag egyszerű a dolgod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!