Akinek van vagy volt Citizen karórája lerírná nekem milyen tapasztalatai vannak a márkával kapcsolatban? Érdemes Citizent venni?
Egy egyszerű, megbízható japán márka.
Az alaptípusok megérik, a márka saját felső-kategóriája már túlárazott. Azok áráért már "órát" lehet venni, nem japán időmérőt.
Arra figyelj, hogy zafírkristály üvege legyen, és legalább cseppálló tokozása! Szerkezettel nem lesz gond, pontos, strapabíró. Ha nincsen rajta sok extra funkció, akár 3 évet, vagy még többet is kibír elemcsere nélkül.
Köszönöm!
Melyik árkategória számít túlárazottnak?
kb. 70 - 80 000-től felfelé.
Ennyit már nem adnék egy Citizenért, 200 000-et meg végképp nem.
Köszönöm a hasznos válaszokat!
Seiko-val mi a helyzet?
A Seiko speciel a kedvenc márkám, jobban szeretem a svájci márkáknál.
Nagy óramániás vagyok, rengeteg órám volt, a legtöbb svájci, köztük 500 000-es Raymond Weil, több Longines, Marvel, Tissot...
De pár éve rájöttem, hogy a márka és az ár nem mindig van arányban. 8 kb. olyan ez, mint 40 000 ft-ot fizetni egy rövid ujjú pólóért, csak azért, mert egy krokodil embléma van rajta).
Azóta Seiko-fan lettem. Tökéletes ár/érték arány. Innovatív cég, saját fejlesztésekkel, klassz dizánjjal, minőségi alapanyaggal és összesezreléssel.
Jelenlegi kedvencem a
... bocs, véletlen elküldtem korábban.
Tehát: ...Jelenlegi kedvencem, a Seiko SNQ105P1. Karácsonyra ezt néztem ki magamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!