Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Kapok-e "C" nyelvvizsga...

Kapok-e "C" nyelvvizsga bizonyítványt és ha igen, hogy kell kérelmezni?

Figyelt kérdés

Külön-külön tettem le a szóbeli és az írásbeli nyelvvizsgát. Az "A" bizonyítványom már megvan, a "B" most sikerült.

Csak egyszerűen lesz egy "A" és egy "B" bizonyítványom? Ezt így elfogadják az egyetemeken "C"-nek

2010. aug. 28. 12:31
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem értem pontosan, hogy mit jelent az "A" és "B" bizonyítvány, de nekem külön-külön sikerült letenni a nyelvvizsgát, így van egy szóbeli és egy írásbeli államilag elismert "C" típusú középfokú angol nyelvvizsgám. Ha így értetted, akkor oké, mert egyetemi beiratkozásra is fogom vinni és felvin is járt érte a 35 plusz pont.

Egyébként a két külön bizonyítványért nem adnak egy komplexet, ha jól tudom. Így is komplexként funkcionál, csak két bizonyítványod van.

19/F

2010. aug. 28. 13:13
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

"A" bizonyítvány a szóbeli, "B" az írásbeli. Nekem is külön van meg a kettő és nem tudtam, hogy elfogadják-e így az egyetemen, vagy kell kérnem ezek alapján egy komplex "C" nyelvvizsga bizonyítványt. Én tavaly államvizsgáztam, csak hiányzott az írásbeli nyelvvizsgám a diploma kiadásához.

2010. aug. 28. 13:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell egyesíteni, (egyébként lehet), két darabban is teljesértékű.
2010. aug. 28. 19:15
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!
2010. aug. 29. 19:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen, nem fogsz kapni C bizonyítványt, külön lesz az A meg a B, és így is egyenértékű a komplex-szel:) gratula hozzá
2010. aug. 30. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!