Kapok-e "C" nyelvvizsga bizonyítványt és ha igen, hogy kell kérelmezni?
Külön-külön tettem le a szóbeli és az írásbeli nyelvvizsgát. Az "A" bizonyítványom már megvan, a "B" most sikerült.
Csak egyszerűen lesz egy "A" és egy "B" bizonyítványom? Ezt így elfogadják az egyetemeken "C"-nek
Szia!
Nem értem pontosan, hogy mit jelent az "A" és "B" bizonyítvány, de nekem külön-külön sikerült letenni a nyelvvizsgát, így van egy szóbeli és egy írásbeli államilag elismert "C" típusú középfokú angol nyelvvizsgám. Ha így értetted, akkor oké, mert egyetemi beiratkozásra is fogom vinni és felvin is járt érte a 35 plusz pont.
Egyébként a két külön bizonyítványért nem adnak egy komplexet, ha jól tudom. Így is komplexként funkcionál, csak két bizonyítványod van.
19/F
Köszönöm a választ!
"A" bizonyítvány a szóbeli, "B" az írásbeli. Nekem is külön van meg a kettő és nem tudtam, hogy elfogadják-e így az egyetemen, vagy kell kérnem ezek alapján egy komplex "C" nyelvvizsga bizonyítványt. Én tavaly államvizsgáztam, csak hiányzott az írásbeli nyelvvizsgám a diploma kiadásához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!