Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Euro felsőfokú nyelvvizsga...

Euro felsőfokú nyelvvizsga elég jó hírű?

Figyelt kérdés

Tehát arra lennék kíváncsi, hogy a munkáltatóknak megfelel? Egyetemen elfogadják diplomához?

Tudom, hogy közelébe sincs a Cambridge-hez, de arra se pénzem nincs, se elég tudásom.

Vagy egyáltalán ha jelentkezek melózni egy céghez, akkor számít, hogy milyen típusú felsőfokúm van? Mert tudom, hogy nem az Euro a legjobb, de azért nem is olyan rossz sztem. (pl a társalkodónak kifejezetten rossz híre van ha jól hallottam, bocsi ha tévedek)

Ti mit mondotok?

2010. aug. 27. 14:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Persze, hogy elfogadják egyetemen, hiszen akkreditált. És a munkahelyen is elfogadják, már ha egyáltalán a papírra kiváncsiak, nem a náluk személyesen bizonyított nyelvtudásra.
2010. aug. 27. 17:55
 2/7 A kérdező kommentje:
akkor jó :)
2010. aug. 27. 18:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen jó, nekem középfokú Euro angol nyelvvizsgám van. Ezt nemzetközileg is elismerik, külföldön is nyugodtan felmutathatod, az egyetemeken pedig probléma nélkül megfelel.
2010. aug. 30. 12:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Ja, és a munkáltatóid is meg lesznek elégedve! :)
2010. aug. 30. 12:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Én nekem is csak jó tapasztalataim vannak a nyelvvizsgáról (mint vizsgázó), nem voltak szemétkedések, jófejek voltak, a feladatok pedig érdekesek. A szituációk is életszerűek voltak, elsőre meglett, (középfokú) és felsőt is náluk szeretném. :) A híréről nem tudok érdemben hozzászólni, de az előttem szólók megerősítették, hogy ez egy jó vizsga. (Amúgy meg a nyelvtudás számít, nem az, hol csinálod.)
2010. aug. 30. 12:36
 6/7 A kérdező kommentje:
örülök! és köszi a válaszokat :)
2010. aug. 30. 12:45
 7/7 anonim ***** válasza:

Külföldön nem görcsölnek ezen a témán úgy, ahogy mi :)

Egyébként ezért is vezették be a nyelvi szinteket (A1, A2, B1, B2, C1, C2) ebből értelemszerűen kiderül, ki mely kategóriába tartozik. Nyelvi szintfelmérés persze lehet, de ott leigazolod saját magad, hiszen ha pl. középfokúd van, akkor nyilván tudsz is középfokon kommunikálni :)

Amúgy meg minden vizsgarendszerben vannak könnyebb és nehezebb részek és feladatsorok (kinek mi az egyszerűbb :P)

2010. aug. 31. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!