Tényleg ha emelten érettségizek németből akkor kapok nyelvvizsgát is? Erről valaki valamit mondana h hogyan működik a dolog?
Figyelt kérdés
Köszi a válaszokat! :)2021. júl. 7. 09:14
1/10 anonim válasza:
Emelt nyelvi érettségi esetén az érettségi bizonyítványba bele lesz írva valami olyasmi, hogy egy középfokú nyelvvizsgával egyenértékű. Nem tudom pontosan hogy van megfogalmazva, de lényelgében igen, csak nem külön van, hanem az érettségi vizonyítványba beleírva.
2/10 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi! :)
2021. júl. 7. 09:20
3/10 anonim válasza:
Azt még hozzá kell tenni, hogy legalább 60%-ot el kell érni ahhoz, hogy nyelvvizsgának is minősüljön
5/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! :)
2021. júl. 7. 10:10
6/10 anonim válasza:
Na igen, #1 vagyok, az lemaradt, amit #3 írt. :) De meg lehet csinálni bőven 60% felettire, csak gyakorolj nagyon sok mintafeladatot, és bôvítsd a szókincsed, ahogy csak tudod.
7/10 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm szépen a segítséget! :)
2021. júl. 7. 10:48
8/10 anonim válasza:
a diplomádhoz asszem elfogadják, de nem valós nyelvvizsga, ezért magyarországon kívül nem ér semmit, ezt azért jó ha tudod (ha mondjuk külföldi felvételihez kéne)
9/10 anonim válasza:
#8 a legtöbb nyelvvizsga (BME, Origo, etc) csak Magyarországon jó ugyanúgy mint az érettségiből megkapott nyelvvizsga. Ezeket a nyelvvizsgákat sem fogadják el külföldi felvételihez, mert ott csak a nemzetközileg akkreditáltak a jók, mint a német esetében a goethe nyelvvizsgái vagy az ÖSD.
10/10 anonim válasza:
#9 miért érzem úgy, hogy te vagy az az egy felhasználó, ami árnyákként követ a nyelvvizsga topikban, és mindig kisegít, amikor elfelejtem megírni, hogy a bme-origó förmedvények SEM nyelvvizsgák külföldön? XD
tényleg igazad van, és nagyon rendes tőled, csak vicces hogy képtelen vagyok megjegyezni ezt is odaírni (nekem annyira nyilvánvaló) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!