Mennyivel nehezebb a felsőfokú nyelvvizsga (Oxford) mint az emelt érettségi?
90 százalék fölötti emelt angol érettségihez kell-e és ha igen mennyit kell hozzátenni a felsőfokú nyelvvizsgához?
Mennyire egy szint a 2?
(Van egy 94 szazalékos komplex középfokú Origó nyelvvizsgám is, még régebbről)
Már nem jól kezdődik... :D
CAMBRIDGE*
Olvasd el lejjebb.
Latod a B2-es kulonbseget?
Mennyire tud egy B2-es in-depth-ben beszelni barmirol ami felbukkanhat?
“C1 Advanced, formerly known as Cambridge English: Advanced (CAE), is a Cambridge English Qualification. It is the in-depth, high-level qualification that shows you have the language skills that employers and universities are looking for.”
Az emelt angol érettségit nehéz összehasonlítani bármilyen szintű nyelvvizsgával. Legalábbis ezelőtt 5 évvel, amikor én emelteztem angolból, úgy éreztem a szóbeli részénél, hogy nyelvvizsga esetében az már felsőfokon tárgyalandó téma.
Én azt mondom, hogy egy 90%-os emelt érettségi mögött már több van, mint egy középfokú tudás.
Én azt javaslom, hogy pörögj rá a szókincsfejlesztésre. Van pont a Cambridge-nek egy “In Use” nevezetű sorozata mindenféle szinten, talán ismered, de ha nem, akkor leírom: cím szerint a Vocabulary in Use, Idioms in Use, Phrasal Verbs in Use és a Collocations in Use nevű kötetekre keress rá szerintem, szintednek megfelelően (neten pdf-ben mind elérhető).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!