Mennyivel nehezebb egy felsőfokú angol nyelvvizsga a középfoknál?
Társalgási szinten beszélek jelenleg angolul, sorozatokat, filmeket angolul angol felirattal nézem, kb értek is belőlük mindent
Ami nehezebben megy hogy rögtön hallás után is megértsem a dolgokat, ezért a felirat
Az átlag nyelvezetű könyveket is élvezettel tudom olvasni, vagyis nem kell egyfolytában szótárazgatni mert nem értem a szavakat, kifejezéseket
Autodidakta módon tanultam idáig
Mit gondoltok, szeptember-október fele lenne esélyem lerakni egy felsőfokú nyelvvizsgát, vagy maradjak a középfoknál?
Egyetemre járok és dolgozok is, de nyáron mindenképpen komolyan ráfeküdnék, magántanárhoz is járnék
Nyelvtani teszt? Angolból ilyen az elmúlt 50 évben nem volt. Olyan volt, amiben azt mérték, tudsz-e helyesen beszélni. Vagy, hogy illusztráljam, tucce hejesen beszényi. Itt a Gyakorin meglehetősen gyakori az, hogy valaki egy gépelési hibát vét a kérdésben, és már megjegyzik, hogy magyarul tanulj meg először. Ha nem tudod a "nyelvtant", akkor mit tudsz? Szavakat egymás után rakni? Én megy nyelvvizsga jó remény letesz felsőfok megbízható tudás igazol minden jó élet bele neki bizonyítvány ötös lobog hátszél?
Már bocs.
Az előző válaszolók hozzászólásaira reagálva, az ECL tényleg nagyon jó nyelvvizsga, de szintfelmérésre egyáltalán nem ajánlom a honlapjukon lévő mintafeladatsort.
Én pár hete tettem le a felsőfokút, de az élesben lévő feladatok és az online minták egy kategóriába sem sorolhatók:)
Szia! Én 15 évesen tettem le a középfokút, utána 3 hónappal a felsőfokút úgy, hogy sose éltem angol nyelvterületen és nem is jártom külföldön. A szorgalom sokat számít, és minden tőled függ.
Magántanárral még könnyebb a dolgod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!