Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Angol. Mit akarnak ezzel...

Angol. Mit akarnak ezzel kifejezni? If you set your goals ridiculously high and it's failure, you will fail above everyone else's success.

Figyelt kérdés
Magyarázat jöhet. Köszi!

2021. jún. 23. 20:14
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
Ha sokat akar a szarka de nem bírja a farka, attól még a többi szarka farka se tarkabarka.
2021. jún. 23. 20:19
 2/8 anonim ***** válasza:
95%

Hogy ha irrealisan magasra teszed a lecet, akkor ha el is buksz, a tobbiek sikeret igy is tulszarnyalod.

Mondjuk ertelme semmi, de jol hangzik.

2021. jún. 23. 20:25
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

...it’s A failure...

Ertelme ez:

Mindketten egy létrán mászunk, amelynek a teteje a felhők közé veszett. Te elszántan el akarod érni a csúcsot, amit egyikünk sem láthat onnan, ahol a földön állunk. Én, mivel reálisabb vagyok, a legmagasabb lépcsőfokot tűztem ki célul, amit a földről látok.

Ha elértem a célomat, fújtatva és izzadva abbahagyom a mászást. Te folytatod felfelé, bár a végtagjaid remegnek a fáradtságtól, és hamarosan eltűnsz a felettem lévő felhők között.

Még ha nem is éred el a csúcsot, a kudarcod nagyobb lesz, mint az én sikerem.

2021. jún. 23. 23:12
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha 100%-os érettségit szeretnél, de nem sikerül, és csak 99% lesz, azzal még mindig jobb vagy, mint az, aki 60%-ot akart elérni és pontosan ennyi sikerült is neki.
2021. jún. 23. 23:49
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2021. jún. 24. 05:51
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Célozd meg a Holdat! Még ha elhibázod is, a csillagok közt landolsz. (Les Brown)
2021. jún. 24. 09:35
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Még a köszönöm mellé írhatnád, hogy elnézést, hogy elk*tam a gépelést
2021. jún. 26. 16:24
 8/8 A kérdező kommentje:
Hmm?
2021. jún. 26. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!