Önéletrajzba hogy írjam bele a tault nyelveket?
Alapfokon tanultam angolul és németül is,viszont régóta nem használom őket.
Valamennyire értem is őket, meg tudok rajtuk szólalni, pl. egy angol nyelvű programban el tudok igazodni.
Az a problémám, hogy ahogy nem használtam őket, az az alapszintem is megkopott ami volt, viszont az önéletrajzban csak jó lenne feltüntetni az alapfokot, esetleg odaírni mellé valamit, hogy passzív vagy nem tudom...
Előre köszi a segítséget!
Hogyha érted, akkor szerintem beírhatst valami ilyen szót, hogy értő szintű nyelvismeret.
Tehát,hogy érted,amit mondanak.
*vagy értő-szintű-alapfokú nyelvismeret
akár így pl, de leehet,hogy elég,ha csak azt írod be,hogy alapfokú nyelvismeret; és akkor így nemragozod tovább, így is tök elegáns, ha tudni akarják a tudásodat,úgyis rákérdezhetnek interjún, hogy föltesznek 1-1 kisebb kérdést angolul, és akkor már le is tesztelik, hogy hol tart az alapfokod; de mondhatod is nekik, hogy megérted, de régen tanultad. A megérted elé még lehet egy valószínűeg is akár, azt nem tudom, mennyire elegáns, de ha nem szükséges a munkakörödhöz, amire jeliztél, akkor nem fognak vele nyúzni interjún sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!