Próbáltátok már az Escalera spanyol nyelvtankönyvet?
Figyelt kérdés
Most kezdtem el spanyolul tanulni (egyedül). Amikről hallottam könyveket már egyet sem tudtam megszerezni és gondoltam megrendelem ezt.
Lenne tippetek, hogy emellett hogy tudnám magamtól tanulni a nyelvet? Egyelőre tényleg csak egy alapszintet szeretnék megtanulni.
Mi volt a tapasztalatotok, miket hallottatok az Escaleraról?
2021. jún. 2. 10:21
1/3 anonim válasza:
Én mindenképpen a Pons könyveket ajánlom, ezt a könyvet nem ismerem. Én is egyedül tanultam meg, véleményem szerint a kulcs, hogy a mindennapjaidba is bevezesd a nyelvet és hogy sokat beszélj anyanyelvűekkel, én is így csináltam.
2/3 anonim válasza:
Nekem megvan ez a könyv, de önmagában nem elég. Amit én csináltam, az az volt, hogy mellé megvettem a szerző (Jusztin Ági) videótanfolyamát is, (www.spanyolozzotthonrol.hu). Egyébként emellett teljesen egyetértek az előttem szólóval.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2021. jún. 2. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!