Németből van egy nyelvtankönyv, név szerint Német nyelvtan középiskolák számára. Kérdésem arra irányulna, hogy spanyol nyelvből létezik-e ehhez hasonló felépítésű és tartalmú nyelvkönyv?
Figyelt kérdés
Német és spanyol szakos egyetemista vagyok. A kérdésben szereplő német nyelvkönyvet az egyik legjobbnak tartom. Azt szeretném megtudni, hogy létezik-e ehhez hasonló nyelvtankönyv spanyol nyelvből, ami ennyire részletesen taglalja a spanyol nyelvtant?
Csatolok egy linket, hogy könnyebben beazonosíthassátok, melyik könyvről is van szó.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
2014. jún. 9. 15:44
1/3 anonim válasza:
Hányadikos vagy?
Van. Szerzők: Faluba Kálmán - Horányi Mátyás
/Tankönyvkiadó)
2/3 anonim válasza:
De a spanyol sokkal keskenyebb kötet
(csak száznyolcvan oldal körül van)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ! Utánanéztem a könyvnek, pont olyan, mint amilyet kerestem.
Egyébként másodéves vagyok.
2014. jún. 9. 23:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!