Cigányul szeretnék megtanulni online, tudsz valami
ingyenes tanfolyamot?
Szerintem is kérd meg, hogy tanítsanak meg, mondjanak alap mondatokat, stb., közben tanulj magadtól is. Állítólag nem nehéz nyelv, sok szerencsét ;)
2010. aug. 27. 01:18
12/20 A kérdező kommentje:
tegnap 23:32 Szerinted ez a válasz nem hasznos
A tegnapi vagyok, aki ki mert javítani, hogy nem lóvári, hanem lovári. Lehet hogy ez szerinted nem hasznos, de attól még nem úgy hívják a nyelvet, ahogy te gondolod. És a legkevésbé sem érdekel, hogy lepontoztál, gyerekes ez a pontozósdi, de ha te ettől boldog vagy, akkor örülök, hogy örömet szereztem:)
2010. aug. 27. 16:13
14/20 A kérdező kommentje:
ma 16:13 Szerinted ez a válasz nem hasznos.
neked nem tűnt fel de igazából nem azt kérdeztem hogy írják helyesen a nevét,ennyire okos vagy,akkor gondolom olvasni is tudsz,vagy csak véletlenül ezt az egy szót ismered? király kifogtam egy okoskodó gyökeret :S de nem bírom az ilyen barmokat
15/20 A kérdező kommentje:
A válasz írója 45%-ban hasznos válaszokat ad... látom másoknak is hasonlóan hasznos válaszokat osztasz :D én kapásból kitiltanám az 50% alattiakat,minek ilyen emberek akinek annyi inteligenciája nincs hogy egy értelmes kérdésre se tud válaszolni?
Kár, hogy a kérdezőt nem lehet értékelni. Soha nem szoktam, de most beírnám, hogy a bunkó hozzászólásaid mennyire nem hasznosak. Örülj neki, hogy valaki segít, ha már magadtól képtelen vagy megtalálni a választ a kérdésedre. Én sem szeretem az ilyen bunkó, nagyarcú gyerekeket mint te vagy. Na nyugodtan pontozhatsz lefele és írhatod, hogy ez a válasz nem hasznos... Idióta kisgyerek vagy egyszerűen!
2010. aug. 29. 18:22
17/20 A kérdező kommentje:
nem tudom én mér is voltam bunkó,ki kötött kibe? és mér válaszolnák hasznosan a saját kérdésemre :D te barom...
de ezt a kérésed teljesítem,parancsolj: Szerinted ez a válasz nem hasznos... de erre a kérdésre többet nem nézek be,mert itt már csak vita megy,és én nem fogok egy 42 százalékos marhával vitázni,úgyhogy nem kell válaszolnod mert nem fogom látni... aki megpróbált hasznos választ adni annak köszönöm,tanfolyamot nem nagyon találtunk de megpróbálok szótárból magolni.
18/20 A kérdező kommentje:
hehe és tényleg nem írt vissza :D
19/20 Zsetonka válasza:
Na, sikerült? Megtanultál cigányul?
2015. febr. 19. 08:12
20/20 A kérdező kommentje:
nem basszus,nem hogy nem tanultam meg, a hátamon áll a szőr ha meghallom a cigány karattyolást
Kapcsolódó kérdések: