Cigányul szeretnék megtanulni online, tudsz valami ingyenes tanfolyamot?
Figyelt kérdés
2010. aug. 24. 21:54
2/20 A kérdező kommentje:
:S esetleg még valaki?
2010. aug. 25. 00:21
3/20 anonim válasza:
4/20 anonim válasza:
*Na, ezt találtam, de ez nem tanfolyam. :)
5/20 anonim válasza:
off: Szerintem valami értelmes nyelvet tanulj! Mire kell ez neked??
6/20 A kérdező kommentje:
rengeteg lett a cigány körülöttem,de nem olyanok,ezek családtagként befogadtak és olyan szar hogy amikor elkezdenek karattyolni gőzöm sincs miről beszélnek
2010. aug. 25. 13:32
7/20 anonim válasza:
akkor szerintem tőlük tanulj meg,ha mindenképp szeretnél. Ha "élsz", velük vagy egy közösségbe, akkor egyszer úgyis megtanulod. Ha meg már időt és energiát szeretnél a nyelvtanulásba, akkor valami olyan nyelvet tanulj, amivel tudsz az életbe valamit kezdeni. Gondolok itt spanyol, japán, angol, német, orosz, olasz,francia,stb. :)
8/20 A kérdező kommentje:
imádok nyelvet tanulni,ami tényleg fontos azt tudom,igaz japán az nincs közte :D nem is lesz,most a lóvárit akarom de nem megyek semmi iskolába,ha lenne online azt bevállalnám.
2010. aug. 26. 22:43
10/20 anonim válasza:
"lóvárit akarom"
Akkor legalább tudd helyesen leírni...:LOVÁRI
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!