Hogyan készüljek középfokú érettségire? Milyen tankönyveket munkafüzeteket ajánlotok a felkészüléshez? Esetleg weboldalak ahol van több feladat?
Az angol tanárunk kb semmit se segít, a szóbeli tételeket se volt hajlandó megmondani mert jaaaj hát keressem meg neten.
Ősszel viszont szeretnék érettségizni és hát a tanár jóvoltából semmit se fejlődtem általános suli óta.
Sokszor órára is elfelejt bejárni de az minimum hogy késik 20 percet. Szóval kénytelen vagyok egyedül meg a barátom segítségével felkészülni. :/
Ezek megvannak köszönöm tisztában vagyok a lehetséges feladatokkal de ezekre szeretnék tematikusan készülni.
Csináltam már érettségi feladat lapot de a nyelvtani rész pl. nagyon nem ment és hiába csinálok meg belőle többet, a többi se megy, ezért szeretnék jobban készülni.
Amennyiben nincs jobb ötleted és azt sem tudod hol lehetnek rées a tudásodban, akkor nyugodtan ülj le, és nyisd ki a régi tankönyveidet, mondjuk 5. osztálytól kezdve és lapozd át, csináld meg az utolsó pár feladatot mindegyikből, hogy kiderüljön tényleg érted, és ezek után elérkezel a 12. osztályos könyved végére. Sok meglepetés nem érhet ezek után.
Soknak hangozhat, pedig hidd el nem olyan sok az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!