Létezik olyan könyv/pdf, ami angol kidolgozott tételeket tartalmaz magasabb C1 vagy akár C2 szinten?
Nem is ertem az ilyen “kidolgozasokat “.
Ha tudsz angolul, es C1-nel mar magabiztosan tudnod kell beszelni barmirol es megerteni barmilyen temat, akkor minek ide meg egy bemagolas?
Energiapazarlas es idotoltes semmire.
Ja, amit #4 ír, épp azt akartam írni én is, hogy a C2 az már nem a témák szókincséről szól, hanem a mondanivaló megértésről:
The capacity to deal with material which is academic or cognitively demanding, and to use language to good effect at a level of performance which may in certain respects be more advanced than that of an average native speaker.
Example: CAN scan texts for relevant information, and grasp main topic of text, reading almost as quickly as a native speaker.
#5,
“ which may in certain respects be more advanced than that of ”
Ezzel a resszel nem ertek egyet. C2, native speaker. Nekem az a szintem, akcentussal. De nagy hulyeseg, hogy tobbet/jobban tudnek Ming egy native speaker.
Lemaradt a vege.
which may in certain respects be more advanced than that of an average native speaker.
Megerteni valamit hogy mirol van szo, vagy erteni hozza - ket kulonbozo dolog. Legyen az B2, C1 , vagy C2.
Nem kell muveletlennek lenni ahhoz, ha eppen valakinek nincs szaktudasa az atombombakhoz, de tudja mik azok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!