Ha van már angol, német,orosz,spanyol nyelvvizsgam milyet tanuljak még?
2-es vagyok, miért lettem lepontozva? Nem baj, csak szeretném tudni az okát hogy többé ne kövessek el ilyen hibát.
Azért ajánlottam az eszperantót, mert a kérdező 4 nyelvvizsgájából az jött le, hogy elég jó a nyelvérzéke, és ezzel a képességgel könnyű lenne megtanulni egy újabb nyelvet, ami egyszerű és teljesen szabályszerű.
Lehet nem a leghasznosabb/praktikusabb nyelv, de nem volt részletezve, hogy ez lenne a cél. Nekem úgy tűnt, hogy a kérdező szereti a nyelveket és szerintem érdekes lenne egy, az átlagtól eltérőt is megtanulni.
Ha ezután könnyebb kihívásra vágysz akkor ajánlom a portugált vagy az olaszt (amik hasonlítanak a spanyolhoz), a hollandot (ami a némethez áll közel) vagy az orosz miatt egy másik szláv nyelvet.
De ha ez nem elég akkor kezdj el valami teljesen ismeretlent pl. arab vagy japán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!