Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Olyanoldal létezik, mint a...

Olyanoldal létezik, mint a gyakori kérdések, csak spanyolul v franciául?

Figyelt kérdés

A fenti három nyelvet gyűröm, de mostanában nagyon rákattantam a gyakorikérdésekre. :D Gondoltam összekötöm az érdekest a hasznossal. Szerintem piszok sokat lehet megtudni egy másik kultúráról egy ilyen honlapon keresztül, a normarendszeréről.

Igazából a spanyol meg a francia lenne fontosabb.

2010. aug. 24. 00:47
 1/6 anonim ***** válasza:

Persze

[link]

ellesleg ebből az oldalból ne vonj le túl messzemenő következtetéseket kultúrákra meg népekre mivel ide a tizenévesek irogatnak legtöbben meg az operátorok.

Ennél azért összetettebb egy társadalom..

2010. aug. 24. 02:03
 2/6 A kérdező kommentje:
Kössz, a google translate legalább olyan pontod és használható, mint a válaszod.
2010. aug. 24. 02:32
 3/6 A kérdező kommentje:

Off:

első: Mellesleg nem értek egyet. A kérdezők itt, leginkább a családi kapcsolatok rovatban, névtelenül a társadalom véleményét kérdezik meg egy bizonyos helyzetről, egyfajta normakontrollt várva. Ez norámlis? Az normálás? mnilyen már ez a helyzet? Cikis? A társadalom pedig válaszol. Az, meg hogy a válaszolók hány évesek és a nemüket pedig gyakran feltüntetik, de egyébként is lehet következtetni az írásstílusukból. Tehát szerintem elég jól meg lehet figyelni a dolgokat. Továbbá a legtöbb választ kiváltó kérdés az valószíűleg egy sarkalatos kérdés, vagy ellentmondásos pont, vagy talán tabu.

Abban mondjuk igazad van, hogy a 20 év fölötti férfiak rétege meglehetősen alulreprezentált itt a válaszadók között, gondolom külföldön is.

Hm. Ha szociológus lennék, tanulmányoznám ezt a kérdéskört.

2010. aug. 24. 02:48
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Yahoo! Answers kérdés-felelek oldala több nyelven is elérhető (angolon kívül),

ez a francia

[link]

ez pedig a spanyol változat

[link]

2010. aug. 24. 09:49
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi szépen!

Aki tud még másikat, az nyugodtan írja! :)

2010. aug. 24. 09:53
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Yahoo.com elerheto angolul.

ask.com, angol, de vannak rajta kerdesek es feleletek franciaul es spanyolul is.

2010. aug. 24. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!