Olyanoldal létezik, mint a gyakori kérdések, csak spanyolul v franciául?
A fenti három nyelvet gyűröm, de mostanában nagyon rákattantam a gyakorikérdésekre. :D Gondoltam összekötöm az érdekest a hasznossal. Szerintem piszok sokat lehet megtudni egy másik kultúráról egy ilyen honlapon keresztül, a normarendszeréről.
Igazából a spanyol meg a francia lenne fontosabb.
Persze
ellesleg ebből az oldalból ne vonj le túl messzemenő következtetéseket kultúrákra meg népekre mivel ide a tizenévesek irogatnak legtöbben meg az operátorok.
Ennél azért összetettebb egy társadalom..
Off:
első: Mellesleg nem értek egyet. A kérdezők itt, leginkább a családi kapcsolatok rovatban, névtelenül a társadalom véleményét kérdezik meg egy bizonyos helyzetről, egyfajta normakontrollt várva. Ez norámlis? Az normálás? mnilyen már ez a helyzet? Cikis? A társadalom pedig válaszol. Az, meg hogy a válaszolók hány évesek és a nemüket pedig gyakran feltüntetik, de egyébként is lehet következtetni az írásstílusukból. Tehát szerintem elég jól meg lehet figyelni a dolgokat. Továbbá a legtöbb választ kiváltó kérdés az valószíűleg egy sarkalatos kérdés, vagy ellentmondásos pont, vagy talán tabu.
Abban mondjuk igazad van, hogy a 20 év fölötti férfiak rétege meglehetősen alulreprezentált itt a válaszadók között, gondolom külföldön is.
Hm. Ha szociológus lennék, tanulmányoznám ezt a kérdéskört.
Köszi szépen!
Aki tud még másikat, az nyugodtan írja! :)
Yahoo.com elerheto angolul.
ask.com, angol, de vannak rajta kerdesek es feleletek franciaul es spanyolul is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!