Nyelvvizsga Valaki segítene?
Témát kell választanunk erről kell előadást csinálni nyelvvizsgára
Milyen témát érdemes, miről lehet sokat beszélni mégis különlegesebb mint pl: a kedvenc előadóm
L/14
olyan témát válassz, aminek stabilan ismered a szókészletét, és van róla annyi tudásod, hogy ha kérdeznek, saját magadtól is tudj válaszolni, ne csak az előadásra betanult szövegből.
melyik az a tematika, amiben érdekel valami, és jól megy a szószedete? (vagy melyik tankönyvi fejezetből kaptad a legjobb jegyeket?)
(dsd amúgy?)
Igen dsd mindig is 4-5 voltam németből bármelyik fejezetről volt szó
De témát egyszerűen nem tudok választani
Többiek elég jókat választottak: kávé, parfüm stb
Én is valami ilyesmit szeretnék ami egyszerű mégis kreatív és nem minden 3. Ember azt választja
húúú, na ez a baj a jó tanulókkal :D na jó, akkor nézzük: hobbid, kedvenc filmed, könyved, állatod, ételed, voltál-e utazáson német nyelvterületen?
igazából dsdI-nél annyira még nem fontos, de szereti a vizsgáztató, ha van valami köze a témádnak a németekhez is. én annak idején a kedvenc német írónőmről (nem, annyira nem voltam jó németből, mindenét magyar fordításban olvastam :), az öcsém a berlini trabant-múzeumról készített előadást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!