Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Nyelvvizsga Valaki segítene?

Nyelvvizsga Valaki segítene?

Figyelt kérdés

Témát kell választanunk erről kell előadást csinálni nyelvvizsgára

Milyen témát érdemes, miről lehet sokat beszélni mégis különlegesebb mint pl: a kedvenc előadóm

L/14

2021. máj. 14. 20:14
 1/4 anonim ***** válasza:

olyan témát válassz, aminek stabilan ismered a szókészletét, és van róla annyi tudásod, hogy ha kérdeznek, saját magadtól is tudj válaszolni, ne csak az előadásra betanult szövegből.

melyik az a tematika, amiben érdekel valami, és jól megy a szószedete? (vagy melyik tankönyvi fejezetből kaptad a legjobb jegyeket?)

(dsd amúgy?)

2021. máj. 15. 10:42
 2/4 A kérdező kommentje:

Igen dsd mindig is 4-5 voltam németből bármelyik fejezetről volt szó

De témát egyszerűen nem tudok választani

Többiek elég jókat választottak: kávé, parfüm stb

Én is valami ilyesmit szeretnék ami egyszerű mégis kreatív és nem minden 3. Ember azt választja

2021. máj. 15. 11:00
 3/4 anonim ***** válasza:

húúú, na ez a baj a jó tanulókkal :D na jó, akkor nézzük: hobbid, kedvenc filmed, könyved, állatod, ételed, voltál-e utazáson német nyelvterületen?

igazából dsdI-nél annyira még nem fontos, de szereti a vizsgáztató, ha van valami köze a témádnak a németekhez is. én annak idején a kedvenc német írónőmről (nem, annyira nem voltam jó németből, mindenét magyar fordításban olvastam :), az öcsém a berlini trabant-múzeumról készített előadást.

2021. máj. 15. 13:40
 4/4 anonim ***** válasza:
68%
Alternativ energiaforrasok, fejujulo energia- mint pl. Elektromos autok, szellel, vizzel nappal elöallitott energia.
2021. máj. 16. 07:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!