Valaki segitene a B1-es angol nyelvizsgával kapcsolatba?
Na szóval már kb 5éve tanulok angol nyelvet és most el szeretnék menni nyelvvizsgára is. Úgy érzem,hogy a B1eset szeretném letteni, azaz az alapfokot, mivel még annyira azért nem érzem h jó lenne az angolom, őszintén megmondva picit félek. Tudok angolul, meg tudok beszélni is de ismerve magamat a szóbelinél nagyon ketségbe esnék és nem tudnák lehet megszólalani sem, ezért szeretnék feltenni néhány kérdést:
1,Melyik igeidők kellennek egy B1-es angol nyelvvizsgához?
2,Hány éves kortól lehet jelentkezni?Vannak korcsoportok?
3,Ha elbuknám vagy az írásbelit, vagy a szóbelit akkor újra kell vizsgáznom mind a kettőből vagy ami sikeres lett abból megkapom a bizonyíványom? És ha az egyik sikertelen lett akkor újra be kell fizetnem?
4,Online vagy inkább személyes nyelvvizsga?
5,Nagyon nehéz a szövegértés része? Mert én magyarul sem tudok szöveget érteni és tuti, hogy azt elbuknám.
Köszönöm előre a válaszokat!
Először válaszd ki milyen típusú nyelvvizsgára akarsz menni (Origo, Euroexam, Telc, stb).
Az adott nyelvvizsga központ oldalán fent vannak a követelmények.
Ha jól tudom 14 éves kortól lehet menni nyelvvizsgára.
Ha megbuksz a szóbelin, akkor elég azt újracsinálni, nem kell az egészet.
Nem tudom hány éves vagy és milyen terveid vannak a jövőre nézve, de egyébként az alapfokú B1-es nyelvvizsgával nem mész semmire. Nem kapsz érte pontot a felvételin, a munkaerőpiacon is inkább a B2-es középfokú nyelvvizsga az elvárás. Úgyhogy én azt javasolnám, hogyha van rá lehetőséged, akkor még tanulj és B2-re menjél.
Köszi szépen a válaszod!
Mi a különbség az egyes típusú nyelvvizsgák között?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!