Language Cert nyelvvizsga tapasztalatok?
Idén ősszel szeretnék vizsgázni B2-es szinten. Az érdekelne főként hogy nektek kellett-e magántanár a felkészüléshez, és hogy mennyire volt nehéz a szóbeli vizsga, de bármilyen tapasztalatot szívesen hallgatok!
Előre is köszi mindenkinek!
Én nekem nem kellett magántanár, viszont ehhez azt kell tudni, hogy nekem az első 6 évben (általános iskolában) nagyon rossz tanárom volt, de aztán 7., 8., 9., 10. osztályban viszonylag elég jó, és így tudtam letenni a nyelvvizsgát. Szóval jó tanáraim voltak, és így magántanár sem kellett, meg igazából nem is annyira készültem a nyelvvizsgára, csak elmentem.
A szóbelit én eléggé elrontottam, mert az igazat megvallva, én annyira nem készültem fel, pluszban én nem gondoltam azt, hogy a párbeszéd nagy hangsúlyban van a vizsgán. Vagyis most a nagy hangsúly alatt azt értem, hogy nálam a vizsgáztató nagyon sokáig akarta húzni a párbeszédet, és én már ott ki voltam, mert már egy adott pont után nem tudtam mit mondani a párbeszédben, de a vizsgáztató csak azért sem hagyta annyiban. De ismételem, én nem készültem fel, és így is átmentem. Oké, nem olyan sok százalékkal, de na.
Nekem kellett magántanár, vele készültem, de nem magoltam semmit.
A nyelvvizsgával kapcsolatban nagyon pozitívan csalódtam, nagyon jófejek voltak a tanárok, oldották a feszültséget, elsőre meglett.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!