Társalkodó nyelvvizsgáról vélemény? Vagy aki ilyen típusút csinált, tapasztalat?
Szia én most voltam, és sikeresen elvégeztem szerencsére.
Az írásbeli nekem nagyon tetszett, mert könnyen fel lehetett rá készülni. Kapható egy társalkodós munkafüzet/könyv melyben 10 írásbeli feladatsoron tudsz gyakorolni, így szinte gyerekjáték lesz élesben. Van hozzá listening CD, ebben a könyvben hozzá a feladatok és a megoldókulcsban le is írták az elhangzott mondatokat. A szóbeli vizsgához is segítséget nyújt, vannak benne feladatok amik segítik a gondolataid összegzését,és a kötelező témákhoz ad támpontokat. Szerintem viszonylag könnyű is volt, itt nem arra mennek, hogy elbukj a vizsgán 3szor,a szóbelinél is kedves volt mindenki, mintha egy barátommal beszélgettem volna. Szóval szerintem teljesen teljesíthető, nyilván fel kell rá készülni, de mint írtam, a felkészülésben is segítenek ezzel a könyvvel. :)
Remélem sikerülni fog a nyelvvizsgád, bárhol is csinálod!
Kedves Előttem válaszoló!
Azt esetleg megkérdezhetem, hogy mennyit kellett várni az eredményre? Illetve hogy értesültél róla?
Köszi előre is! :)
Kedves 3-as!(2-es vagyok)
2 hét volt körülbelül, ha jól emlékszem emailt küldtek az eredményről (az biztos h valahol le volt írva hogy mire hány pontot kaptam, hogy email volt e vagy postai úton feladott levél, nem tudom bocsi). De szerencsére sikerült, ősszel megyek is felsőfokúzni 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!