Anyanyelvű angoltanárt keresek!?
Figyelt kérdés
Egy hónapot voltam Angliába és úgy találtam, hogy sokkal gyorsabban tanulok, ha anyanyelvű tanár oktat és végig csak angolul beszélünk. Ebben az évben szeretném letenni a középfokú (előrehozott) érettségi. 16 éves vagyok és Budapest környékén lenne jó.2010. aug. 23. 12:04
1/1 anonim válasza:
Szia, anyanyelvi ugyan nem vagyok, de rengeteg időt töltöttem külföldön, rendszeresen tanítok, nekem is ez a kedvenc módszerem (mármint a beszélgetős típus). Anyanyelvi tanár elég nehéz találni és általában rettentő drága (egy alap angoltanár, aki "hobbiból" csinálja, 2500-3000 forintot kér egy egy-másfél órás alkalomért, egy anyanyelvi sokszor elmegy 7500/óráig is, és ott nyilván nincs az, hogy oké, maradsz még 20 percet mert nem hagyunk félbe munkát, hanem akkor bizony ki kell fizetni a megkezdettet is.... legalábbis előző tanítványom anyanyelvije ennyit kért.....) Írj egy privit ha érdekel :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!