Meddig kell beadni a jelentkezési lapot az egyetemekre?

szerintem te vagy a hülye kedves barátom. :) és nem is kicsit...sajnállak. A zmne nem egy olyan szutykos giccsegyetem, mint néhány, ahol évről évre egyre több kimondhatatlan nevű és halálosan értelmetlen szakokat hírdetnek meg. A zmne-n katonai szakokon nem túl sok választási lehetőség van..de azokat mióta világ a világ meghírdetik.
Másoknak: Tudom, hogy még csak most kezdődik a 2010/2011-es tanév, de ez engem nem érint, csak a 2011/2012. Egyszerűen csak kíváncsi vagyok, meddig lehet beadni. Sok dolgom lesz az idén, nem szeretnék az utolsó pillanatban kapkodni a fejem után, hohy hol mikor hogyan stb. Jobb előre tudni, hogy amikor sor kerül rá, ne kelljen vele vacakolni. Akinormális választ írt annak köszönöm, aki nem az szórakoztassa a j édes anyját a frappáns válaszaival, mert itt nem sokat segít vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!