Valaki megtanulna velem franciául?
Figyelt kérdés
Lehet rossz oldalon próbálkozok, de így online oktatás alatt arra gondoltam, hogy elkezdhetnék egy új nyelvet. (Legalább tanulnék valami hasznosat is)
Még soha nem tanultam franciául, de szerintem elég király lenne, főleg akkor ha nem egyedül próbálkoznék.
Nem nyelvtanárt keresek, hanem tanulótársat, (vagy tanulótársakat) szóval ha valakinek lenne kedve ehhez, akkor az írjon nyugodtan.
17/L
2021. ápr. 29. 18:24
1/2 anonim válasza:
Franciat, vagy barmely idegen nyelvet tanulni evekig tart.
2/2 anonim válasza:
Megtanulni velem nem érdemes, mert hosszú évek óta műfordító vagyok, de ha segítségre vagy tanácsra van szükséged, írj bátran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!